Traditioner/Årsplan

I Børnehuset har vi vores egne traditioner og årstidens traditioner.

Fastelavn:

En eftermiddag omkring fastelavn inviterer forældreforeningen til fastelavnsfest med opfordring til at komme udklædte, der er  tøndeslagning, fastelavns boller, lotteri  m.m. 

Bedsteforældre-blomster dag:

En eftermiddag i maj inviterer vi bedsteforældrene på besøg, det er dagen hvor de sammen med deres barnebarn kan få en hyggelig eftermiddag med kaffe/the - saftevand og kage.  Det er også dagen hvor vi opfordre bedsteforældrene til at medbringe en blomst til vores blomsterkummer- som de kan plante sammen med deres barnebarn - og de blomster  gør vi vores bedste for bliver vandet og plejet hele sommeren til glæde for alle.Se årets Årsplan for konkret dato.

Sommerfest:

Forældreforeningen i Volden arrangerer sammen med personalet hvert år en sommerfest for børn og forældre - den ligger som regel en fredag i juni. Se årets Årsplan for konkret dato. 

Enø tur:

Hver sommer tager hele vuggestuen samt børnerhaven (ikke samme dag) på en heldagstur til Enø, her bliver dagen brugt på stranden samt i den faste base " DUI HYTTEN" . Om eftermiddagen skal børnene afhentes der, og der lægges op til at der hygges med kage/kaffe/the og saftevand, inden hjemturen. 

Trimdag: 

Hvert år på fredagen optil uge 42, skolernes efterårsferie, afholder vi sammen med de øvrige børnehuse i Syd en Trimdag - hvor de største børn er på Kobberbakkeskolen afd. Uglebro til fysiske sjov/aktiviteter - og hvor øvrige børn, efter opvarmning af Næssi,  går/løber tur i området. 

Julen:

Op til jul afholder der juleklip på hver enkelt stue. På mars går de ældste børn Lucia optog, for deres forældre og bedsteforældre, på dagen. Derudover holdes der julefrokost for børnene en dag i dec. 

I nedenstående link, kan i se hvordan året i børnehuset  v/Volden er planlagt i overordnede linjer.


 
Bilag
Kalender med beskrivelse af året 2021 i Volden