Forældreforeningen.

Forældreforeningen ved Volden står for de forskellige arrangementer der bliver afholdt i institutionen. Som f.eks. fastelavnsfest, sommerfest, juletræsfest og 1 årlige arbejdsdag.

* Forældreforeningen planlægger og gennemfører arrangementerne. Der er lille deltagerbetaling til nogle af arrangementerne, ligesom der bliver solgt kaffe/kage m.m.
* Formålet med arrangementerne er at få nogle hyggelige stunder sammen med vores børn, samt at forældre og pædagoger har mulighed for at lære hinanden at kende på anden måde..
* Et andet formål er at overskuddet af de penge Forældreforeningen samler ind, går til aktiviteter med børnene, dvs. hvis vuggestuerne eller børnehave stuerne ønsker at tage på udflugter m.m. kan de søge om økonomisk hjælp.
* Foreningen holder møde ca. en til to gange op til hvert arrangement med en varighed på ca.1-2 timer. Til to årlige møder deltager også to repræsentanter fra personalet, disse er samtidig
forældreforeningens kontakt, så der hele tiden har et tæt samarbejde, da det også er dem der kender husets behov og samtidig er de talerøret til pædagogerne.
* På selve dagen for arrangementerne skal der handles ind, laves kaffe, dækkes bord m.m.
* Samtidig er der behov for nogen der har lyst til at bage en kage til salg i kaffe/kage boden, og nogle der kan hjælpe i boderne når tingene skal sælges.
* Forældreforeningen planlægger 1 arbejdsdag om året - i foråret, hvor vi får ordnet hvad der trænger ude og inde. Til disse arbejdsdage giver institutionen aftensmad.
* Aktive i forældreforeningen er forældre fra de forskellige stuer i Volden, og har du lyst til at deltage som aktiv, så kan du henvende dig til Tenna, mor til Vigga på Pluto.  Personale repræsentanter: Marie, Lillebjørn og Birthe, Pluto